APIE įMONę

UAB „Vilniaus“ majonezo gamykla - Lietuvoje didžiausią patirtį turinti majonezo gamintoja. Mes pagaminome pirmą lietuvišką majonezą Provansalis (1981 m.) ir šiandien savo vartotojams siūlome net kelioliką majonezo „Vilnius“ rūšių.

Ilgametės tradicijos ir jų tęstinumas, istorija ir novatoriškumas, itin atidus požiūris į vartotoją ir nuolat kintančius jo poreikius bei aukščiausia kokybė – nekintančios pamatinės majonezo „Vilnius“ vertybės.

Gamyboje naudojame tik aukščiausios kokybės žaliavas. Produktų sudėtyje nėra saldiklių, cheminių dažiklių, nenatūralių kvapiųjų ar genetiškai modifikuotų medžiagų.

Mes rūpinamės savo vartotojais, todėl Mūsų gaminių asortimente rasite produktų be konservantų.

2012 m. įmonė atnaujino pirmojo Lietuviško kečupo „Vilnius“ bei pomidorų padažo „Vilnius“ gamybą, kurių sudėtyje nėra konservantų, genetiškai modifikuotų žaliavų, saldiklių, cheminių dažiklių bei skonio stipriklių.

Įmonės produkcija yra ne kartą įvertinta ir pripažinta, tiek vartotojų, tiek ekspertų – pelnyti aukščiausi įvertinimai parodose Agrobalt, Lietuvos metų gaminys bei Populiariausia prekė.

Mūsų įmonės produkcija pasiekia ir daugelį kitų pasaulio valstybių: Angliją, Airiją, JAV, Lenkiją, Latviją, Estiją, Olandiją, Vokietiją, Rusiją.